lunes, 15 de febrero de 2010

Setmana de pluges i amb una lenta però progressiva normalització de les temperatures

Després de varis díes amb un fred glaçial, sembla que aquesta setmana es normalitzará la temperatura amb uns valors propis d'hivern pero sense arribar a fer tant de fred. Avui però, les temperatures continuarán sent força baixes i no serà fins a partir de demà que es començarà a notar el canvi.

D'altra banda, un centre de baixes pressions ens afectará aquesta setmana, portant-nos un augment de la nuvolositat per als próxims dies i que es començará a notar a partir d'aquesta tarda i des de les terres de l'Ebre, cap al nord.

La pluja també fará acte de presència des d'aquesta mateixa tarda per les comarques de tarragona primer, i al llarg de la nit s'extendrán cap al nord afectant prácticament tot el territori català. La cota de neu serà próxima als 200-300 metres, ja que encara tindrem una massa d'arie molt molt freda a 5500 metres d'alçada, però anirà pujant al llarg del vespre i nit, de manera que demà, la cota ja es situarà al voltant dels 1000 metres.

Aquesta situació es mantindrà almenys fins divendres. Així que com a bona noticia es que sembla que d'aigua no ens en faltarà, almenys de moment, i que a partir de demà no passarem tant tant fred!

1 comentarios:

Soyyoeldani dijo...

A ver si es verdad!!!!

Visitas

Modified by Blogger Tutorial

Y el cielo, ¿qué dice? ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP