sábado, 13 de febrero de 2010

Avui podríem tenir alguna sorpresa...

Atenció perque el Servei Meteorològic de Catalunya ha posat dos avisos de situació meteorològica de risc per al dia d'avui.
El primer es per l'onada de fred, que sembla mentida pero avui s'accentúa una mica més, fins al punt d'arribar a una temperatura mínima inferior als -10ºC a l'interior de Catalunya i per sota dels 0ºC al litoral.
D'altra banda, també tenim una possibilitat que es produeixin alguns ruixats al litoral central i també en algun punt de l'interior, que de ben segur serán en forma de neu. Pero no s'esperen quantitats gaire importants, encara que suficients per enblancinar una mica el paisatge: fins a 1cm al litoral i 5 cm com a molt a les comarques de l'interior. No será un fet general, sinó que es tractará de precipitacions disperses i puntuals.
Alerta per la possibilitat de nevades:

Per últim, només em queda desitjar-vos que passeu una bona nit de carnaval i que la vostra disfressa abrigui força. Sinó, a ballar per fer passar el fred!

0 comentarios:

Visitas

Modified by Blogger Tutorial

Y el cielo, ¿qué dice? ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP