jueves, 11 de febrero de 2010

FRED!!!

Una nova onada de fred se'ns a tirat a sobre. Una massa d'aire provinent gairebé des del mateix pol nord, ha arribat avui fins a la Península i amb l'intenció de quedar-s'hi uns dies. Les temperatures serán extremadament baixes, per sota dels 0ºC en gairebé tot Catalunya tret del litoral català on no seràn més altes de 5ºC.

A 1.500 metres d'alçada s'harribarà a temperatures inferiors de -14ºC.

Pero la proximitat de les isòbares, indica els forts vents ja s'han notat en el dia d'avui: A algunes zones del Pirineu i del Cap de Creus, s'han superat els 100km/hora.

Mentre es mantingui el vent però, les temperatures no baixarán gaire més, encara que la sensació térmica serà de tenir molt més fred del que realment fa. Pero un cop el vent perdi força el mercuri del termòmetre caurà en picat.

Per últim, destacar que a les sis de la tarda, ja havíem arribat als 0ºC a Vilanova del Camí. Pero des de llavors, la temperatura no ha oscil·lat gaire.

1 comentarios:

Anónimo dijo...

Núria, feia temps que no entrava al teu blog, però el temps (valgui la redundància) d'aquests dies m'ha fet pensar en tu. Quines ganes que arribi la primavera! T'aniré seguint.

Teresa (de la biblioteca)

Visitas

Modified by Blogger Tutorial

Y el cielo, ¿qué dice? ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP