sábado, 24 de enero de 2009

Vent

138,9 Km/h

Aquesta ha estat avui la ratxa màxima de vent que ha enregistrat avui l'Estació Meteorològica Automàtica d'Òdena, i que es pot consultar a la pàgina web del Servei Meteorològic de Catalunya.Y aquesta gràfica, mostra l'evolució de la velocitat del vent i també la seva direcció. En aquest cas, veiem com la direcció ha estat de ponent gairebé durant tot el dia, i la velocitat ha tingut el seu punt màxim, entre les 8 i les 9 del matí.

Tot aquesta ventada, ha estat provocada per una profundíssima depressió situada al sud de França, que a Catalunya ha deixat algunes precipitacions al nord, pero sobretot molt vent a causa del important gradient baromètric:

A hores d'ara ja a anat a menys. Encara pot bufar el vent aquesta nit i demà de forma moderada, pero res a veure amb el temporal d'avui que, malauradament deixa moltes destrosses (teules i telulades que han caigut, també antenes de televisió, vidres trencats...), així com cases, carrers, i poblaciones senceres sense llum.

Visitas

Modified by Blogger Tutorial

Y el cielo, ¿qué dice? ©Template Nice Blue. Modified by Indian Monsters. Original created by http://ourblogtemplates.com

TOP